Rugschool Wageningen

Rugschool Wageningen.

LET OP!! Rugschool lessen die normaal gesproken werden gegeven in KenKon op dinsdag van 11:15 tot 12:15 worden nu online beschikbaar gesteld.  Klik op deze link voor de rugschool lessen.

Rugschool seizoen 2019-2020, bekijk de tijden onderaan de pagina. DINSDAG OCHTEND van 11:15 tot 12:15 in het Trainingscentrum KenKon, Nieuwe Kanaal 11.

Een fit gevoel, zonder kans op blessures. Doe nu vrijblijvend een keer mee! De Wageningse Rugschool biedt een programma onder de deskundige leiding van een ervaren fysiotherapeut. De oefeningen worden stap voor stap opgebouwd, zodat de spieren en gewrichten geleidelijk belast worden, en er geen gevaar is voor blessures.

Voor wie ?

Voor diegenen die met ervaren begeleiding willen werken aan behoud of verbetering van beweeglijkheid. Voor diegenen die activiteiten geleidelijk willen opbouwen. Er wordt gewerkt in een vaste groepen.

Het programma

Vanaf seizoen 2019-2020 elke dinsdag ochtend van september t/m juni, behalve schoolvakanties en officiële feestdagen.  De matjes worden elke dinsdag weer uitgerold en de deelnemers oefenen onder begeleiding van een ervaren fysiotherapeut. Zonder poespas, in gemakkelijk zittende kleding wordt gewerkt aan stabilisering van de romp. Buik- rug- en beenspieren zijn belangrijk, maar ook nek en schouders worden niet vergeten.

Tijd en plaats

DINSDAGOCHTEND 11:15 TOT 12:15

Trainingscentrum KenKon, Nieuwe Kanaal 11, Wageningen

Informatie en aanmelding

Herma van Wingerden of Corine Rewinkel, Fysiotherapeuten email : rugschool@fysiotherapiegroothuis.nl

Of bel ons op nr.: 0317 421487