Rugschool Wageningen

Rugschool Wageningen.

Rugschool seizoen 2019, bekijk de tijden onderaan de pagina. DINSDAG MIDDAG GROEPEN starten 15 januari op de vertrouwde locatie en tijd (12.15 en 13.30 uur) in het Trainingscentrum KenKon, Nieuwe Kanaal 11.

Een fit gevoel, zonder kans op blessures. Doe nu vrijblijvend een keer mee! De Wageningse Rugschool biedt een programma onder de deskundige leiding van een ervaren fysiotherapeut. De oefeningen worden stap voor stap opgebouwd, zodat de spieren en gewrichten geleidelijk belast worden, en er geen gevaar is voor blessures.

Voor wie ?

Voor diegenen die met ervaren begeleiding willen werken aan behoud of verbetering van beweeglijkheid. Voor diegenen die activiteiten geleidelijk willen opbouwen. Er wordt gewerkt in een vaste groepen.

Het programma

2x per jaar, eind september en eind januari start de Wageningse Rugschool met een programma van 12 of 24 lessen. Dan worden de matjes weer uitgerold en kunnen de deelnemers oefenen. Zonder poespas, in gemakkelijk zittende kleding wordt gewerkt aan stabilisering van de romp. Buik- rug- en beenspieren zijn belangrijk, maar ook nek en schouders worden niet vergeten.

Tijd en plaats

De cursusdata van de DINSDAGMIDDAG ( 12.15 groep en 13.30 groep) zijn: Voorjaarslesdata van januari t/m april 2019 zijn als volgt:

januari                   15, 22, 29

februari                 5, 12, 19, (26 geen les i.v.m. voorjaarsvakantie)

maart                     5, 12, 19, 26

april                        2, 9

Informatie en aanmelding

Herma van Wingerden of Corine Rewinkel, Fysiotherapeuten email : rugschool@fysiotherapiegroothuis.nl