Kwaliteit en patiënttevredenheid

Kwaliteit staat centraal!

Keurmerk Fysiotherapie

Fysiotherapie Groothuis is gecertificeerd door het Keurmerk Fysiotherapie. Fysiotherapie praktijken die zijn aangesloten bij het Keurmerk hebben kwaliteit en het voortdurend streven naar verbetering en effectiviteit van het fysiotherapeutisch handelen hoog in het vaandel staan. Onze therapeuten zijn geregistreerd in het Centraal Kwaliteitsregister van het Keurmerk Fysiotherapie. Dat we gecertificeerd door het keurmerk bevestigd datgene waar we al van overtuigd waren; dat we kwalitatief goede en doelmatige zorg leveren.

KNGF

Fysiotherapie Groothuis is aangesloten bij de beroepsorganisatie, het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF). Vanuit het KNGF wordt een actief beleid gevoerd om de kwaliteit van fysiotherapie verder te verhogen. Daarbij kunt u denken aan gedragsregels, richtlijnen voor behandelingen, een wettelijke klachtenprocedure en wetenschappelijk onderzoek.

BIG

Onze therapeuten zijn ingeschreven in het BIG (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg) kwaliteitsregister. De kwaliteit van de fysiotherapie is gewaarborgd doordat de titel fysiotherapeut wettelijk is beschermd. Wie de officiële studie fysiotherapie heeft afgerond en staat ingeschreven in het wettelijke BIG-kwaliteitsregister, mag zelfstandig patiënten behandelen als fysiotherapeut.

PLUSpraktijk

Vanaf eind december 2017 is Fysiotherapie Groothuis een PLUSpraktijk.

Als praktijk zijn wij continu bezig om het beste uit ons vak te halen. Hierbij hoort een gedegen kwaliteitsbeleid, werken volgens de richtlijnen van de beroepsgroep en het monitoren van klantervaringen.

kwaliteit en Pluspraktijk

Als PLUSpraktijk  voldoen we aan de eisen die gesteld worden, zoals vastgelegd door de branche vereniging van fysiotherapeuten, het KNGF, en zorgverzekeraar Zilverenkruis Achmea.

 

Verbeteren van kwaliteit? Uw mening telt mee!

Klanttevredenheid meting via Qualizorg.

Fysiotherapie Groothuis werkt blijvend aan een hoge kwaliteit van zorg. Uw mening over de kwaliteit van onze zorgverlening is hierbij erg belangrijk. Met uw opmerkingen en suggesties kunnen wij onze zorg verbeteren. Zowel wij als zorgverzekeraars willen dat patiënttevredenheid wordt gemeten door een onafhankelijke partij Qualizorg.

Vrijwillig en anoniem
Qualizorg verzorgt het onderzoek en ziet erop toe dat uw gegevens volledig anoniem worden behandeld en handelt volgens de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). Wij als fysiotherapiepraktijk, uw eigen therapeut en uw verzekeraar komen niet te weten wat u persoonlijk heeft geantwoord. Uw e-mailadres wordt niet gedeeld met derden. Deelname aan het onderzoek is geheel vrijwillig en kan op elk door u gekozen moment beëindigd worden zonder dat daar consequenties aan verbonden zijn.

Meedoen?
Wij vragen u toestemming om uw e-mail adres te mogen gebruiken om de vragenlijst toe te sturen. De vragenlijst wordt aan u toegestuurd na uw laatste behandeling.

Online vragenlijst
Het invullen van de online vragenlijst neemt ongeveer 10 minuten in beslag. De vragen gaan onder andere over onze dienstverlening, informatievoorziening en de behandeling door uw therapeut. Met het invullen van de vragenlijst helpt u ons om de dienstverlening binnen onze praktijk te verbeteren!

Resultaten patiënttevredenheid

Op de home pagina onze website vindt u een link naar de uitkomsten van het patiënttevredenheidsonderzoek van Qualizorg, hier kunt u de algemene score die door patiënten wordt gegeven aan de praktijk bekijken.