Rugschool Wageningen, Dinsdag ochtend, start vanaf 3 september

Na de zomervakantie start de dinsdag Rugschool groep op dinsdag 3 september 2019. De lessen zullen net als vanouds door Herma van Wingerden of Corine Rewinkel van Fysiotherapie Groothuis worden gegeven.

Plaats van de lessen op de dinsdagochtend is Trainingscentrum KenKon, Nieuwe Kanaal 11 in Wageningen. De lessen worden gegeven vanaf de eerste dinsdag van september t/m de laatste dinsdag van juni (behalve de school vakanties). In juli en augustus zijn er geen lessen.

De kosten voor een heel jaar bedragen € 320, voor 38 lessen. Dit bedrag kan in eens of in delen worden betaald. Bij gespreide betaling is het mogelijk om een incasso opdracht af te geven, per maand wordt dan € 32 afgeschreven (in de maanden september t/m juni). In alle gevallen is het mogelijk om maandelijks op te zeggen.

Omdat de lestijd is veranderd horen we graag of u komend seizoen weer mee gaat doen. Belangstellenden kunnen net als gebruikelijk eerst een les vrijblijvend meedoen. Aanmelden voor een proefles kan, maar hoeft niet.

Voor vragen neem contact op met Herma van Wingerden of een van de medewerkers van Fysiotherapie Groothuis, dat kan telefonisch op 0317-421487 of via de mail op rugschool@ftng.nl